Oldalmegjelenítések száma

2012. március 1., csütörtök

Meg van kötve a kezem


Vannak reggelek, amikor a szokásosnál is több időt töltök a szekrény előtt, azon gondolkodva, „Mit vegyek fel?”. Különös kihívást jelent télen kitalálni, hogy vajon miben nem fogok szétfagyni. Nemelég, a -400 fok, de az állandó sötétség a motivációmra is negatív hatással van. Ilyenkor praktikus választásnak tűnik egy kötött pulcsi, mely nem csak meleg, de némi színt is vihet a napomba.

A gardróbom kincsei között is találunk ilyen darabokat. Ott van pl. a sárga kötött pulcsi. Ez több szempontból is remek választás, ha kötött áruban gondolkodunk. Egyrészt igazán meleg viselet, másrészt különleges színe a komor téli napokban is jó hangulatot áraszt. Kellően hosszú, így anyukánk is megnyugodhat, mert nem lesz kint a derekunk. Környaka lehetővé teszi, hogy színben hozzá passzoló nyaklánccal, sállal még egyedibbé tegyük. Bő szabása ellenére egy vastag övvel csinossá varázsolható. Ha beköszönt a (ravasz) tavasz, bőr-, farmerkabát alá is tökéletes.

Egy másik ilyen kincs a kék-fekete csíkos pulcsi. Színe igazán játékos, tehát illik egy „lány-a-szomszédból” szetthez, de magas sarkúval is bátran felvehetjük. Csíkozása meghaladja a kritikus vastagságot, így nem kell attól tartanunk, hogy vertikálisan nyújtana bennünket. Szintén környakú, így a korábban leírtak itt is igazak. Rövidebb szabása révén magas derekú alsóval is kipróbálhatjuk, de egy csípő fazonú nadrág esetén mindenképp vegyünk alá valamit, ami megóvja veséinket. Vékonyabb kabátok alá tökéletes megoldás.

Lehet, hogy a téli szezonban mellőznünk kell bikininket, de egy jól megválasztott kötött pulcsiban is lehetünk legalább annyira csinosak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése