Oldalmegjelenítések száma

2012. március 20., kedd

A-aaa


Végreeee! Ma elpakoltam a csizmáim… Hivatalosan is vége a télnek. Mint már egy korábbi bejegyzésben kifejtettem, a tavasz a kedvenc időszakom öltözködésügyileg . Amikor beköszönt a jó idő, egy farmer-póló-sál-magas sarkú/balerina cipő egyszerű és mégis csajos választás. Most a gardróbom azon kincseiről szeretnék nektek írni, ami ehhez az összeállításhoz is tökéletes. Két olyan felsőről, amelyek alapvetően A vonalúak, tehát a mellrésztől lefelé bővülnek, ugyanakkor különlegesebbek egy szimpla basic pólótól.

A sárga kincs pontosan ilyen. Mustársárga színe nagyon jól mutat indigókék farmerral, barna nadrággal, vagy sötétebb pirossal/bordóval. Váll része buggyos, mely jótékony hatással van a DCSA-ra, illetve karakteresebbé teszi vállunkat. Környakú, így egy szép nyaklánc, vagy sál is tökéletesen mutat mellette. A-vonala miatt a testesebb hölgyek is bátran választhatják, mondván ápol és eltakar. Igazán jó választás egy napsütéses tavaszi napon, bőrkabáttal, blézerrel vagy ballon alá.

A pink kincset pontosan azokhoz az alsókhoz vehetjük fel, amelyekhez a sárgát nem. :) Farmerrel persze ez is jól mutat, illetve feketével, de gyakorlatilag kevés olyan szín létezik, amivel nem párosíthatnánk. Ha ez nem lenne elég, jótékony-hatású A szabása még „multifunkcibbá” teszi. A tetején kör kivágású, így nála is bevethető egy szép bizsu, vagy sál. A nyakrésznél lévő díszítés az, ami különlegessé varázsolja, így nem kelti a „sima poló” benyomását. Pink színe illeszkedik az idei trendhez, szabása pedig állandó viseletté varázsolja. Pamut anyaga igen kényelmes a hétköznapokban.

Süt a nap, nyílnak a virágok, ideje nekünk is színesedni hölgyeim!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése