Oldalmegjelenítések száma

2012. március 24., szombat

ElegánsAn


A tavasz nem csak öltözködésügyileg szerethető. A nagykabátot nagyszemüvegre cseréljük és nekivágunk a nagyvilágnak. Én, személy szerint sokkal könnyebben és gyorsabban mozdulok ki ilyenkor, mint a téli időszakban. A mehetnék velejárója, hogy több olyan eseményen vesz részt az ember, amikor a hétköznapi ruhái helyett, valamilyen elegánsabb viselet ölt magára. Ebben a bejegyzésben az (előzőt folytatva) olyan kincsekről szeretnék nektek írni, amelyek inkább az elegáns kategóriába sorolhatóak, de rendelkeznek, az ápol és eltakar tulajdonsággal A vonaluk révén.

A lila kincs egy igazi romantikus darab. Színe és anyaga lehetővé teszi, hogy kiöltözős eseményekre is felvegyünk, ugyanakkor egy „csini akarok lenni” napon is jó választás. Rugalmas anyaga szépen követi derekunk vonalát. Mell alatti behúzását egy selyemből készült öv segíti, mely tetszés szerint megköthető. Ugyan ilyen anyagból készült a váll része is, melynek varrása lehetővé teszi, hogy akár csónak nyakú felsőként hordjuk. Környakú, így egy szép gyöngysorral, nyaklánccal még inkább az alkalomhoz tudjuk igazítani szettünket. Egy romantikus tavaszi vacsorán, vagy egy fancy partyn is bátran viselhetjük.

A fekete-fehér felső egy húsvéti választás volt. Áttetsző anyaga sejtelmesen elegáns. A mellrésznél található csipkerész különlegessé varázsolja (dekoltázsunkat is!). Fazonban megegyezik a lila kinccsel. Váll része „módosítható”, mell alatt masni köthető. Díszítései miatt érdemes valamilyen egyszerűbb nadrággal viselni, nehogy túlzásokba essünk. Klasszikusan elegáns, némi pikantériával.

Itt a tavasz, ideje gardróbunkat is felkészíteni erre az időszakra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése